Tweede nieuwsbrief
 

Beste lezers,

In de voorlaatste week van 2019 kijken wij met een positief gevoel terug op het afgelopen jaar en met goede zin naar het nieuwe jaar.

Waar staan we nu en waar werken we naar toe?

Voor de zomervakantie hebben wij in Dok10 een participatieavond georganiseerd. Alle opgevangen geluiden hebben wij zoveel mogelijk in het schetsontwerp verwerkt. Daarnaast is de verdieping gezocht door het opstellen van het ruimtelijk kader welke de kwaliteit van het plan verwoord.

Met de stedenbouwkundige invulling en het ruimtelijk kader zullen we de gemeenteraad informeren om vervolgens het bestemmingsplan op te stellen. Daarnaast zullen wij uiteraard nog een informatieavond organiseren om u goed geïnformeerd te houden.

Website Startingerweg fase 2
Wij hebben een hoop inschrijvingen gehad. Zoals de planning er nu uit ziet verwachten wij alle geïnteresseerden in het tweede kwartaal 2020 van specifiekere informatie te voorzien met betrekking tot de woningen.


Tot slot

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, telefonisch via: 0255-531944 of een email sturen naar startingerweg@scholz.nl.

Ons kantoor is met de feestdagen van 20 december t/m 5 januari gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen toe en een bijzonder goed en gezond 2020.

Projectteam Startingerweg


                                Tel +31(0)255-531944
                Ampèrestraat 11                                          startingerweg@scholz.nl
                1976 BE IJmuiden                                        www.scholz.nl

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
Goed
Kan beter
 
 
Afmelden
Deze nieuwsbrief is verzonden vanuit een automatische mailbox.
E-mails naar deze mailbox worden niet beantwoord.