Bekijk hier de nieuwste nieuwsbrief van Waterfront Harderwijk. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 

Spectaculaire Heropening Boulevard

Bezoek op donderdagavond 26 april gratis de heropening van Boulevardgebied Harderwijk. Tijdens de spektakelshow laten het internationale theatergezelschap CloseAct en de luchtacrobaten van BenchaTheater aan kranen boven het water fantastische straattheaterkunst ervaren. De show is van 21.30 - 22.00 uur in de nieuwe havens van de Boulevard. Een prachtig programma-onderdeel van Koningsnacht, dat de Oranjevereniging in de binnenstad organiseert!

Namen bruggen bekend

In totaal zijn er vijf beweegbare bruggen in Waterfront gekomen, die een keuzevrijheid in de aanvaarroutes voor gebruikers van schepen met masten en grotere motorboten mogelijk maken. Het is daarmee ook mogelijk om rondom het Dolfinariumeiland te varen. De bruggen hebben namen gekregen die een duidelijke verbinding maken met de locatie waar ze zich dichtbij begeven: Vischpoortbrug, Dolfinariumbrug, Waterfrontbrug, Flevobrug en Lelybrug.

Gebruik/ inrichting nieuwe havens

Vanaf 27 april kunnen liefhebbers gebruik maken van de Stads- en Strandhaven in Harderwijk, die uiteraard voorzien zijn van water- en electrataps. De Strandhaven en de Waterstadhaven hebben ook een voorziening voor inname van vuil water. Er komt een tijdelijk, drijvend sanitairgebouw. De faciliteiten zijn vanaf eind april beschikbaar. De definitieve sanitaire voorziening is onderdeel van het nieuw te bouwen havenkantoor in de plint van de commerciële bebouwing van het Dolfinarium.

Afsluiting boulevard voor gemotoriseerd verkeer

Het boulevardgebied wordt volgens het verkeersbesluit vanaf 26 april tot en met 30 september afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Als verkeersmaatregel komt op de toegangswegen een aantal beweegbare bolders/barrières in de grond. Voor de plaatsing is een korte wegafsluiting nodig. Op de boulevard is dan ruimte voor terrassen en activiteiten. Bezoekers en inwoners kunnen de wandelpromenade aan het water gebruiken.
 

Vragen of klachten bij werkzaamheden?

De samenwerkende partners stellen alles in het werk om hinder bij werkzaamheden tot het minimum te beperken. Als er vragen of onverhoopt toch klachten zijn, dan kunt u vanaf 1 mei terecht bij het klantencontactcentrum van gemeente Harderwijk via telefoonnummer 0341 – 411 911 (van 09.00 – 17.00 uur). Voor spoedeisend contact buiten kantooruren kunt u terecht bij Snel Herstel, telefoonnummer 0341 – 411 333. Ernstige problemen lossen we zo snel mogelijk op. Minder dringende zaken plannen wij in.
 
Afmelden
Deze nieuwsbrief is verzonden vanuit een automatische mailbox.
E-mails naar deze mailbox worden niet beantwoord.