Startingerweg Akersloot Nieuwsbrief 9

Beste lezers,

Met veel plezier en positieve energie hebben we ons in 2022 ingezet voor de ontwikkeling van de Startingerweg fase 2a te Akersloot. Met dezelfde energie zijn we het nieuwe jaar 2023 weer begonnen.

Wij hebben niet stil gezeten, want het bestemmingsplan Startingerweg fase 2a te Akersloot is in september 2022 unaniem vastgesteld in de gemeenteraad. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de omgevingsvergunning en worden de voorbereidingen getroffen voor Start verkoop.

Nieuwe website Startingerweg fase 2a te Akersloot
Achter de schermen zijn wij bezig de projectwebsite www.startingerweg.nl op te frissen en klaar te maken voor de verkoop. Zo kunt u op deze website onder andere lezen welke duurzame ‘energiezuinige’ aspecten wij aan de woningen toevoegen. Daarnaast zal het woningaanbod op de website komen te staan. Als de website bijgewerkt is zullen wij u uiteraard een bericht geven.

Wat is de planning?
Wij gaan ons de komende tijd volop bezig houden met de voorbereidingen voor de verkoop zoals de verkoopbrochure, de verkooptekeningen, de technische uitwerking en verkoopprijzen.

Wij verwachten eind eerste kwartaal, begin tweede kwartaal in verkoop te gaan. De exacte datum van de start verkoop communiceren we uiteraard ook via een nieuwsbrief.
Let op: bij start verkoop dient u zich nog definitief in te schrijven! Logisch, want pas op dat moment is alle informatie beschikbaar op basis waarvan u uw definitieve keuze kunt maken.


Vragen?
Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met ons kantoor via het telefoonnummer: 0255 531 944 of stuur een mail naar:info@scholz.nl.


Met vriendelijke groet,


 

                                                 

 
Afmelden
Deze nieuwsbrief is verzonden vanuit een automatische mailbox.
E-mails naar deze mailbox worden niet beantwoord.